Registrujte se a získejte 10% slevu na svou 1. objednávku.

Hodnocení 
star star star star star
Bohumil V 2022-06-28
star Ověřený kupující

DaB

naprosta spokojenost

Hodnocení 
star star star star star
Pavel M 2022-06-27
star Ověřený kupující

super

Produkty SP Connect používám na motocyklu, kole a v autě. Je to bezkonkurenční držák.

Hodnocení 
star star star star star_border
Martin B 2022-06-22
star Ověřený kupující

pouze černa

Kdzby byla moznost pruhledne varianty krytu, urcite bych byl radsi, nemusel bych prehazovat kryty. Mam SG 22 Ultra v bile perleti, coz ten cerny kryt uplne zakryje

Hodnocení 
star star star star star
Andrej Š 2022-06-17
star Ověřený kupující

Mikroskop

Velmi prakticke

Hodnocení 
star star star star star
Andrej Š 2022-06-17
star Ověřený kupující

Mikroskop

Velmi prakticke a rychle namontovanie

Hodnocení 
star star star star star
Adam V 2022-06-13
star Ověřený kupující
Hodnocení 
star star star star star_border
Adam V 2022-06-13
star Ověřený kupující

držák držáku

koupeno společně s Universal Phone Clamp, i s antivibrační podložkou jsou vibrace znát, snad nebude mít takový vliv na telefon - čas ukáže. Pro mou sportovní moto se jedná o jediné možné řešení nejmenšího držáku na trhu.

Hodnocení 
star star star star star
Ignác 2022-06-11

Microrail Adapter

10/10 Doporučuji

Hodnocení 
star star star star star
Ignác 2022-06-11

Adhesive & Adapter Kit

10/10 Doporučuji

Hodnocení 
star star star star star
Lukáš H 2022-06-08
star Ověřený kupující

Lukáš

Super produk! Najeto 500 km vše drží tak, že nemáte žádné myšlenky na to, že by měl telefon upadnout. Jediný co bych uvítal je, kdyby při otočení o 90 stupnu došlo k nějakému zacvaknutí nebo něčemu co by potvrdilo správnou polohu... Jelikož se dá telefon na držáku otočit jedním směrem bez kroků o 180, 360 .... tak si nejsem jistý správnou polohou.

  • 1 z 1 lidí považovali tuto recenzi za užitečnou.
Hodnocení 
star star star star star
Lukáš H 2022-06-08
star Ověřený kupující

Lukáš

I s použitím tohoto produktu jsou jisté vybrace znát, bohužel jsem nejezdil bez jeho použití, tak neznám rozdíl. Displej je krásně čitelný.

Hodnocení 
star star star_border star_border star_border
Matin 2022-06-02

design

pěkný design, ale velice špatně se to otevírá... a ten kroužek je veliký a nepřijde mi, že by se ten mobil lip držel, což byl důvod koupě... už jsem to někam dal a nejspíš to nikdy nepoužiju

  • 1 z 1 lidí považovali tuto recenzi za užitečnou.