Registrujte se a získejte 10% slevu na  svou 1. objednávku.

60 dní na vrácení zdarma.

Hodnocení 
star star star star star
Jiri D 2023-01-26
star Ověřený kupující

Bar Clamp

Jednoduché, funkční, v příslušenství jsou tři různě dlouhé šrouby pro nahrazení původního šroubu. Vše šlo hladce a výsledná poloha telefonu se dá jednoduše upravit tak, aby přesně vyhovovala požadavkům. Super!

Hodnocení 
star star star star star
Miroslav Z 2023-01-24
star Ověřený kupující

Držák

Kvalitní
Výrobek

Hodnocení 
star star star star star
Miroslav Z 2023-01-24
star Ověřený kupující

Držák

Kvalitní
Výrobek

Hodnocení 
star star star star star
Martin V 2023-01-21
star Ověřený kupující

Martin

Super, krásně tenký.

Hodnocení 
star star star star star
Martin V 2023-01-21
star Ověřený kupující

Martin

Výborné.

Hodnocení 
star star star star star
Martin V 2023-01-21
star Ověřený kupující

Martin

Krásný a funkční.

Hodnocení 
star star star star star
Martin A 2023-01-20
star Ověřený kupující

Adam

Super

Hodnocení 
star star star star star
Martin W. 2023-01-04

Velká spokojenost!

Super produkt. Velmi příjemný v ruce, narozdíl od jiných podobných obalů velmi tenký, takže nevadí i na běžné nošení. Podpora bezdrátového nabíjení s velmi kvalitní zpracování. Za mě určitě můžu doporučit!

Hodnocení 
star star star star star_border
David S 2022-12-27
star Ověřený kupující

funkce OK, krátká trvanlivost vzhledu

po funkční stránce - splňuje slibované, po pádu zůstává telefon nepoškozený, spojení s držákem je solidní, telefon dobíjí z wireless modulu i v pouzdru
po vizuální stránce - na dotyk příjemně hebký povrch je vytvořen tenkou vrstvou materiálu naneseného na pevnou plastovou konstrukci. Na exponovaných místech (na rozích) se tenká vrstva velmi brzy otírá a loupe, je to nevzhledné.

Hodnocení 
star star star star star
David S 2022-12-27
star Ověřený kupující

Modul

Zatím jsem používal jen krátce, ale spokojenost a bez výtek

Hodnocení 
star star star star star
Pavla N 2022-12-16
star Ověřený kupující

naprostá spokojenost

již druhý obal, předtím jsem používala obal na iPhone X. pro jízdě na kole možnost sledování mapy, telefon k dispozici na focení. pevně drží a mobil opravdu ochrání, což mohu potvrdit - při pádu z kola a následnému odpadnutí se telefonu nic nestalo :)

Hodnocení 
star star star star star
Pavla N 2022-12-16
star Ověřený kupující

funguje

funguje