Black Friday -30% sleva na vše s kódem: BFSPC30

Hodnocení 
star star star star star
Michal H 2022-11-25
star Ověřený kupující

Car Vent Mount

Výborný produkt.
Minimalistický (ve ventilaci téměř neviditelný).
Telefon drží naprosto spolehlivě.
Telefon jde lehce vyndat z držáku.

Hodnocení 
star star star star star
HARTMANN 2022-11-11

REAKCE PRODEJCE

NECHÁPU, ŽE PRODEJCE NEZAREAGOVAL NA NEFUNKČNÍ VARIANTU... CO I PHONE 14 pro?

Hodnocení 
star star star star star
Svatopluk T 2022-10-17
star Ověřený kupující

Anti Vibration Module

Though I used this product in a different way than was meant to (I did some DIY modification for use), it is well thought and nicely made piece (I even assembled it so I get a complete peek at how it is constructed), which must work well also in intended combination with other SP products.

Hodnocení 
star star star star star
Svatopluk T 2022-10-17
star Ověřený kupující

Sprocket Adapter

I did not really use that as it came with the Anti Vibration Module, which I used in a DIY way with the Sprocket Adapter removed, but it looked good to me for intended use.

Hodnocení 
star star star star star_border
Miroslav M 2022-09-12
star Ověřený kupující

Hodnocení

Vyhovuje mým potřebám

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Vladimír K 2022-08-30
star Ověřený kupující

Doporučuji!

Jediné smysluplné řešení pro uchycení na zrcátko. Variantní řešení pro různé průměry tyčí, výborné provedení a funkčnost.

Hodnocení 
star star star star star_border
Vladimír K 2022-08-30
star Ověřený kupující

Doporučuji!

Plně funkční, snadné a bezpečné spojení s držákem. Jen nelze vložit mobil i s klipovým pouzdrem - chybí cca 0,5 cm šířky.

Hodnocení 
star star star star star
Jirka 2022-08-30

Skvělý doplněk

výborné pro spojení s telefonem, aby šlo používat SP Connect držák. Jednoduché a pevné spojení s držákem. 3M páska moc nedrží na kožených obalech telefonů... v důsledku vibrací se postupně vyklepává a uvolňuje - to bylo ale moje provizorium a chyba v použití :)

Hodnocení 
star star star star star
Jirka 2022-08-30

Výborný produkt

skvělé a kvalitní provedení, snadná montáž, pevně drží a na chromových řídítkách výborně vypadá