Registrujte se a získejte 10% slevu na svou 1. objednávku.

Hodnocení 
star star star star star_border
Miroslav M 2022-09-12
star Ověřený kupující

Hodnocení

Vyhovuje mým potřebám

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Švéda J 2022-09-03
star Ověřený kupující

seveřan

Perfektně funguje

Hodnocení 
star star star star star
Vladimír K 2022-08-30
star Ověřený kupující

Doporučuji!

Jediné smysluplné řešení pro uchycení na zrcátko. Variantní řešení pro různé průměry tyčí, výborné provedení a funkčnost.

Hodnocení 
star star star star star_border
Vladimír K 2022-08-30
star Ověřený kupující

Doporučuji!

Plně funkční, snadné a bezpečné spojení s držákem. Jen nelze vložit mobil i s klipovým pouzdrem - chybí cca 0,5 cm šířky.

Hodnocení 
star star star star star
Jirka 2022-08-30

Skvělý doplněk

výborné pro spojení s telefonem, aby šlo používat SP Connect držák. Jednoduché a pevné spojení s držákem. 3M páska moc nedrží na kožených obalech telefonů... v důsledku vibrací se postupně vyklepává a uvolňuje - to bylo ale moje provizorium a chyba v použití :)

Hodnocení 
star star star star star
Jirka 2022-08-30

Výborný produkt

skvělé a kvalitní provedení, snadná montáž, pevně drží a na chromových řídítkách výborně vypadá

Hodnocení 
star star star star_border star_border
Tomáš S 2022-08-28
star Ověřený kupující

Špatný mechanismus

Mám již koupený, držák na kolo, tak jsem si objednal i do auta, protože do normálního držáku už to nedám. Problém je, jak se to furt protáčí, takže nasazení mobilu není zrovna nejrychlejší. Jinak ve ventilaci drží dobře.

Hodnocení 
star star star star star
Jan D 2022-08-25
star Ověřený kupující

Hanz

Za mě super drží jak má

Hodnocení 
star star star star star
Jan D. 2022-08-24

HANDLEBAR MOUNT PRO MTB

Má anti vibrační element. Používám na silničním kole - bál jsem se o skleněná záda telefonu.

Telefon za jízdy perfektně drží.

V balní imbus klíče, při instalaci už nemusíte nic shánět, všechno je v balení.

Hodnocení 
star star star star star
Jan D. 2022-08-24

PHONE CASE

Používám pro S21+, pasuje perfektně.

Z vnitřní strany je filc, nehrozí poškrábání skleněných zad telefonu.

Phone case je vystouplejší okolo zadních kamer a okolo hrany obrazovky takže poskytuje lepší ochranu.

Má povrchovou úpravu dávající pocit pogumovaného povrchu. Díky tomu neklouže v ruce.

Pokud chcete použít glass protection na obrazovku, vybírejte úmyslně rozměrově menší tak aby Vám phone case netlačil na sklo a neodlepoval ho.

Celkově je kryt kvalitně zpracovaný, stejně tak materiál a zpracování zámku na zadní straně.

Větší prolis v oblasti nabíjecího konektoru, takže není problém připojit konektor.