Registrujte se a získejte 10% slevu na 1. objednávku.

Hodnocení 
star star star star star
Jindra 2021-04-20

Velká spokojenost

Naprosto super, držák je hodně modulovatelný, takže ho lze přidělat skoro kamkoliv a nastavit si sklony ve všech úhlech jak potřebujete. Mechanismus drapáku udrží telefon velmi pevně a snadno ho přizpůsobíte jakékoliv normální velikosti telefonu. Samotný drapák pak k držáku přichytíte jednoduchým nasazením a pootočením.

Hodnocení 
star star star star star
Pavel 2021-04-18

antivibrační modul

po dodání mezikusu vše funguje perfektně tak jak má, velmi kvalitní výrobek

Hodnocení 
star star star star star
Pavel 2021-04-13

antivibrační modul

na tento produkt nejde namontovat antivibrační modul jak je doporučováno k dokoupení.

Hodnocení 
star star star star star
Honza 2021-04-10

Funguje perfektně

Není podle mě lepší a komfortnější obal na telefon, protože jej používám na motorce, kole, v autě a ještě s ním běhám více jak rok. Prostě funkčnost je zaručena a hlavně ty možnosti, kde všude lze umístít držáky je dokonalá. Neznám lepší kompatibilitu obalu s příslušenstvím, které je možné dokoupit.
Vynikající je i komunikace, kdy prodejce reaguje velmi rychle a ochotně.
Mé velké díky a doporučuji dále:-)

Hodnocení 
star star star star star
Honza 2021-04-10

Funguje perfektně

Na motorce ho mám více jak rok, změnil jsem jen obal dle typu telefonu a nedám na něj dopustit.
Mám naked bike a telefon na držáku drží i při rychlostech nad 200km/h :-)
Díky

Hodnocení 
star star star star star
Honza 2021-04-10

Funguje skvěle

Moje motorka díky vibracím motoru mi zničila již dva telefony (čočky na foťáku) a na doporučení od prodejce SP Connect, jsem si pořídil tento držák a od té doby se problém s vibracemi vyřešil.
Doporučuji všem, kteří mají dražší smartphone s více čočkami a zvažují držák na motorku.
Díky moc
Honza

Hodnocení 
star star star star star
Kamil S. 2021-03-11

Funguje


Na motorce jsem už zničil jeden telefon díky vibracím, bál sem se toho, ale jsem rád, že sem zainvestoval-modul opravdu funguje

Hodnocení 
star star star star star
radan. 2021-03-04

Spokojenost

Mám už asi třetím rokem, držák jako nový, ani se to nehne, letos jsem dokoupil akorát kryt na nový tel. a pro jistotu i ten antivibrátor. :-)

Hodnocení 
star star star star star
Kamil S. 2021-02-25

Funguje

Na motorce jsem už zničil jeden telefon díky vibracím, bál sem se toho, ale jsem rád, že sem zainvestoval-modul opravdu funguje :-)

Hodnocení 
star star star star star
Robert P 2021-02-22
star Ověřený kupující

Case iPhone 12 Pro Max

Tento produkt jsem bleskově obdržel a komunikace se mnou byla skvělá , ochotný přístup a kladné vyřizování požadavku. V případě potřeby opět si objednám

  • 1 z 1 lidí považovali tuto recenzi za užitečnou.
Hodnocení 
star star star star star
Jakub 2021-02-19

Bomba!!

Super značka, super věcička. Je to funkční, vypadá to i hezky a opravdu to drží. Používám i jiné produkty stejné značky a nemohu si stěžovat. I podpora prodeje funguje skvěle. Doporučuji!!!

Hodnocení 
star star star star star_border
Petr B 2021-02-16
star Ověřený kupující

Kryt

Kryt by mohl být vyrobený z flexibilnějšího materiálu.